Klubbens historie

Klubben blev startet i 1989 af en lille gruppe cykelryttere, som ønskede at dyrke motionscykling.

Det er klart, at man er med i en motionscykelklub for at få motion og deltage i nogle løb sammen med sine klubkammerater. Men det er lige så vigtigt at være med for at få et socialt samvær med mennesker med forskellige jobs og forskellig baggrund.

Som medlem af SCRM kommer du ind i en klub med omkring 100 medlemmer af både han- og hunkøn. Du får derfor rig lejlighed til at mødes med folk, som har samme interesse – nemlig cykling – men som godt kan have andre syn på mange, ting end du selv har.

I årenes løb har klubbens medlemmer deltaget i mange forskellige løb både i Danmark og udlandet. I starten var det naturligt at køre løb tæt på Slagelse, men efterhånden fik mange også mod på at deltage i de store, lange løb,  f.eks. “Århus-København” og “Sjælland rundt”. Af løb i udlandet kan nævnes “Den store Styrkeprøve” i Norge, Telemark Tours, Coast to Coast, VätternRundan, Liege-Bastogne-Liege og Paris-Brest-Paris.

En klub har også brug for et mødested . Vi har haft et kælderlokale på Strandvejen, men det blev efterhånden for lille, hvorfor vi gik sammen med SCR om et nyt og større i Sct. Pedersgade. Det blev også for lille og vi fik derfor i et par år lov til at benytte et stort klasselokale i kælderen på Vestre Skole. Da lokalet skulle bruges til anden side flyttede vi tilbage til Strandvejen – nu på 1.- salen, hvor vi har meget plads og adgang til køkken. 1. Oktober 2007 fik vi nye lokaler på Østre Skole. I starten af 2008 flyttede vi så til Rosenkildegården. 1. maj 2009 rykker vi så ind i Skiklubben´s klubhus ved indgangen til Vesthallen.

Den første tirsdag i hver måned holdes klubmøde, hvor der ofte er et eller flere programpunkter. Dog er det også vigtigt, at vi bare kan mødes og snakke om løst og fast.

Motionscykling på Vestsjælland.